Standerhejsning 
 
I år afholdes standerhejsningen søndag den 26. april kl. 10.00.
 
Dagen før skal vi have klargjort banerne. Så hvis du er frisk og kan afse et par timer lørdag den 25. april, så kom og vær med. Vi starter kl. 10.00 med kaffe og rundstykker. Vi skal have opsat windbreakers, net, bænke, borde m.m. 
 
Med sportslige hilsner
Bestyrelsen
BTK
 

  Corona-nedlukning fortsætter til efter påske 

Regeringen har forlænget nedlukningen af store dele af det danske samfund i kampen mod coronavirus (covid-19).

På et pressemøde mandag den 23. marts gjorde statsminister Mette Frederiksen det klart, at den store indsats mod bekæmpelsen af Corona-smitte fortsætter lidt endnu.


Det betyder, at alle hidtidige tiltag fortsætter til og med 2. påskedag (13. april). Dermed skal alle indendørs sportsfaciliteter og fitnesscentre fortsat holde lukket. Hidtil gjaldt disse tiltag kun til og med 30. marts.

Klubaktiviteter:
Alle indendørs sportsfaciliteter skal lukkes fra 18. marts klokken 10 til og med 13. april. Det gælder dermed også tennisklubber. Har I i jeres klub tilknyttet fitnessfacilieter, gælder forbuddet også disse.

Kontingent nedsættelse 

Kære medlemmer

Vi håber at I alle har det godt og at vi alle må få en god tennissæson. Vi trænger til det. ??

Vi tror dog nok, at coronakrisen vil have indflydelse på, hvordan vores tennissæson vil komme til at forløbe. Der kunne fx blive tale om aflysning af nogle af de turneringer vi plejer at deltage i. Det kunne også være vores egne interne turneringer, vi må vente og se, hvordan udmeldingerne bliver fra regering, kommune og Dansk Idrætsforbund.

Inden for ganske kort tid, måske allerede i de kommende dage, vil I modtage en meddelelse om kontingentindbetaling, som trækkes automatisk.

I bestyrelsen har vi besluttet på baggrund af de mulige forskellige aflysninger og forandringer der måtte komme, at nedsætte helårskontingentet med 100,- kr. for alle BTK’s medlemmer i dette år.

Derfor trækkes 850,-kr i indeværende år.

Venlig hilsen

Bestyrelsen i Brøndby Tennis Klub