Kære BTK medlemmer

Som I formentlig allerede har ’opsnuset’ fra forskellige kanaler er der åbnet for at forskellige udendørs sportsgrene kan åbne igen. Heriblandt Tennis.

Kontrolleret og forsigtigt. ??

Vi åbner tennisklubben igen allerede på søndag, hvis banerne tillader det, på den dag hvor vi skulle have haft Standerhejsning. Derfor er der baneklargøring på lørdag, hvor 10 personer er tilkaldt til at sætte windbreakers op og gøre klar. Rengøring er bestilt hos kommunen og der bliver sat håndsprit op på toiletterne. Banemændene er ved at lave det sidste parat.

Der er dog nogle forholdsregler, som vi må overholde indtil videre. Dansk Tennis Forbunds anbefalinger, vil hænge flere udvalgte steder i klubben, ligesom de vil være vedhæftet denne mail, sammen med kommunens anbefalinger / krav til de to tennisklubber i kommunen. Her kommer hvad bestyrelsen har fundet det vigtigt at fremhæve for klubbens medlemmer.

· Klubhuset skal betragtes og behandles som var det lukket

· Alle klæder om hjemmefra og går i bad hjemme

· Det er tilladt at benytte toilettet ??

· Alle voksne medlemmer medbringer en ny rekvisit i tennistasken, nemlig håndsprit (der er håndsprit tilgængelig for juniorer til træning)

· Kampe/træning startes med afsprittede hænder, der sprittes hænder inden der fejes og igen når banen forlades

· Der må ikke ’forsamles’ mere end 10 mennesker og med 2 meters afstand

· Alle interne turneringer, sammenkomster og hyg-ind er aflyst

· Juniortræning og anden træning tilstræbes at finde sted på små hold

Bestyrelsen håber på at nogle af alle disse tiltag lempes hen over sommeren. Men foreløbig skal vi alle på ’græs’ igen og det bliver så skønt.

Bedste hilsner og på gensyn

Bestyrelsen

 
Kontingent nedsættelse 

Kære medlemmer

Vi håber at I alle har det godt og at vi alle må få en god tennissæson. Vi trænger til det. ??

Vi tror dog nok, at coronakrisen vil have indflydelse på, hvordan vores tennissæson vil komme til at forløbe. Der kunne fx blive tale om aflysning af nogle af de turneringer vi plejer at deltage i. Det kunne også være vores egne interne turneringer, vi må vente og se, hvordan udmeldingerne bliver fra regering, kommune og Dansk Idrætsforbund.

Inden for ganske kort tid, måske allerede i de kommende dage, vil I modtage en meddelelse om kontingentindbetaling, som trækkes automatisk.

I bestyrelsen har vi besluttet på baggrund af de mulige forskellige aflysninger og forandringer der måtte komme, at nedsætte helårskontingentet med 100,- kr. for alle BTK’s medlemmer i dette år.

Derfor trækkes 850,-kr i indeværende år.

Med sportslige hilsner

Bestyrelsen
BTK