Sommersjov.
Brøndby Tennis Klub tilbyder børn og unge i Brøndby Kommune at komme ud og prøve kræfter med tennissporten en gang om året i forbindelse med Sommersjov. Her stiller klubben bolde og ketchere til rådighed, og man skal bare møde frisk og veloplagt op til denne dag, hvor tennissporten vil blive introduceret helt fra bunden af. I løbet af de 4 timer vil børnene både lære forhånd, baghånd, serv og flugtninger, så når de går hjem, kan de sige, at de har prøvet at spille rigtig tennis.
 
Tennisskole.
I forlængelse af Sommersjov ligger Brøndby Tennis Klubs egen tennisskole, som er for klubbens egne juniorer. Tennisskolen varer 3 dage af hver 4 timer, hvor klubben hver dag giver en sund snack i form af frugt til de fremmødte. I løbet af de 3 dage har juniorerne mulighed for at få pudset deres tennisspil af efter en sommerpause, så de er klar til sæsonstart igen.
 
Tenniscamp.
En gang om året arrangeres der en tenniscamp for klubbens juniorer. På tenniscampen overnatter spillerne i klubben sammen med de ansvarlige trænere. Dagene står på en masse tennis, men også andre oplevelser har været på programmet.
 
Klubmesterskaberne
Hvert år afholdes der klubmesterskaber i Brøndby Tennisklub, hvilket også gælder for juniorerne. Her har de mulighed for at stille op mod hinanden og kæmpe årets kamp. Nogle af juniorer vælger også at stille op i seniorrækkerne for at se, om de kan give dem noget modstand. Hvert år afholdes alle finalerne samme dag, og denne dag afsluttes med en klubfest om aftenen, hvor årets junior bl.a. bliver kåret.
 
Juleafslutning
Når julen nærmer sig, samles alle juniorer i klubben sig til en hyggelig afslutning, inden der holdes juleferie. Her møder alle op til fælles spil og leg, som bliver efterfulgt af rafle leg og spisning, som er arrangeret af juniorudvalget.