Sommerfest den 16.juni 2023


Se indbydelsen her.


Divisions turnering i Glostrup.

Glostrup indbyder igen i år til deres turnering. Det er en meget  god mulighed for dem der har lyst til at prøve at spille mod nogle andre end dem man altid spiller med. Jeg vil foreslå at dem der har lyst  kontakter Per Rødgaard ( se nedenstående) for at finde ud af hvilket  niveau man skal stille op i. God fornøjelse - Læbo

Er du interesseret, så få mere info under menupunktet Eksterne turneringer, som du finder under menupunktet Senior. HYG - Ind

Som I sikkert ved har vi hyg-ind onsdag kl 19-21 og søndage kl 16-18 hvor alle klubbens motionister og nye medlemmer kan deltage og få en hyggelig stund samt en introduktion til klubben for de nye medlemmer.

I år vil klubben ifm. hyg-ind om søndage kunne tilbyde at man får lov at bruge boldmaskinen så man kan få nogle repetitioner af slag der lige skal finpudses forudsat at der ikke er så mange til hyg-ind at det ikke er hensigtsmæssig.

Derudover kan nybegyndere melde sig til Niels Hedebo (mail.: nielsogrikke@gmail.com ) hvis man har et ønske om en instruktion til de forskellige slag - så vil han prøve at arrangere en introduktionstime om søndagen med en af vores instruktører (det kræver dog minimum 3- 4 tilmeldte).

Ellers kan bestyrelsen kun opfordre til at deltage ved hyg-ind.


De Bedste hilsener

Bestyrelsen

 

Du finder en liste over årets BTK aktiviteter 

under menupunktet BTK 2023

og


Til klubbens ildsjæle.

Brænder du for at give en hånd med i klubbens arrangementer, så gå ind under menupunktet aktivitetskatalog som du finder under menuen BTK. Her finder du et katalog over aktiviteter hvor en hjælpende hånd er meget velkommen.
Minder fra det gamle anlæg.

Efter flere misforståelser.

Hvorfor skal du Booke med en gæst?
Forklaringen finder du under menupunktet nyt.

Vælg derefter alle tidligere år 


 Nu hedder vi igen Brøndby Tennis Klub