NB! Motionisttræning NB!


Som noget nyt vil vi i år have 8 træningssessioner for seniorer.

Træningen er målrettet alle klubbens medlemmer fra nybegyndere til garvede motionister som synes de godt vil have lidt input til hvordan man kan forbedre sig.

Holdene vil så vidt det er muligt blive delt således at styrke forholdene og behov er nogenlunde ens.

Træningen vil finde sted mandag den 13/5, 27/5, 10/6, 24/6, 05/8, 19/8, 26/8 og 02/9 i tidsrummet fra 18-21 på bane 3-4 og vil blive varetaget af en erfaren træner.

Der vil maksimalt være 4 spillere per bane.

Træningen er slået op som 8 events inde på BTK’s hjemmeside hvor man kan melde sig til de dage som nu passer en.

Efterfølgende vil man få besked om hvilket hold og tidspunkt man skal træne på.

Træningen er brugerbetalt fra gang til gang og koster 150kr/gang.

Sidste tilmelding til træningssession:

Mandag den 13/5 og mandag den 27/5 er tirsdag den 07/05

Mandag den 10/6 er mandag den 27/5

Mandag den 24/6 er mandag den 10/6

Mandag den 05/08 er mandag den 22/7

Mandag den 19/08 er mandag den 05/08

Mandag den 26/08 og mandag den 02/09 er mandag den 19/08Stort fremmøde til Tennissportens dagBTK - Turneringen 2024


 

Herved har vi fornøjelsen at invitere dig til årets BTK-Turnering.


Turneringen spilles på følgende dage:

23/5, 6/6, 13/6, 4/7, 15/8, 29/8 og reservedag 5/9 alle dage fra klokken 18.00.

Tilmelding og betaling på kr. 50,00 skal ske via klubbens hjemmeside under Event.

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet og senest søndag den 28/4 klokken 18.00. Hvis holdene bliver fyldt op, vil de resterende komme på reserveholdet, da vi erfaringsmæssigt får brug for gode reserver.

Igen i år er deltager begrænsningen 20 kvinder og 24 mænd. Der stilles 4 hold og hvert hold spiller 3 kampe. 

Holdopstillingen offentliggøres både på klubbens hjemmeside og på opslagstavlen i klubhuset.

Vi glæder os til at se dig til BTK-Turneringen.


Med venlig hilsen fra holdkaptajnerne. 
 HYG - Ind hver søndag Kl. 15.00 til 17.00

Et tilbud til især nye tennisspillere i klubben hvor man kan komme til spil og møde nye makkere. 
Der er altid kage og kaffe kombineret med godt selskab   
Hver anden uge sigtes der efter at Niels Hedebo deltager og boldmaskinen tages i brug hvis nogen ønsker at træne nogle slag.


Ansvarlig for Hyg Ind: Niels Hedebo
Du finder en liste over årets BTK aktiviteter 

under menupunktet BTK 2024

og

Til klubbens ildsjæle.

Brænder du for at give en hånd med i klubbens arrangementer, så gå ind under menupunktet aktivitetskatalog som du finder under menuen BTK. Her finder du et katalog over aktiviteter hvor en hjælpende hånd er meget velkommen.Så blev anlægget gjort klar til en ny sæson
Referat af første holdkamp for Veteran + 40 Greve – BTK

søndag den 19.05.2024


Det var en tidligt kampstart kl. 9.00 i Greve men Brøndby var tændte.

Vi havde samme dag fået at vide at de ikke kunne stille med en mix double så det var 0-1 Brøndby.

Desværre betød det at vi havde en dame i overskud.

Gitte og Janne slog sten, saks papir om hvem der skulle spille damedoublen med Pia. Janne tabte og måtte tage tilskuerens rolle. Senere spurgte Martin hende hvad hun havde startet med at tage. Janne svarede sten – hvorefter Martin korsede sig – du skal aldrig starte med sten – så ved I det - det er i hvert fald noget som jeg vil tage med mig.

På bane 1 spillede Henrik mod deres 1. single som bandede og svovlede gennem hele første sæt. Der var intet der fungerede for ham, syntes han. Han blev dog mere tavs i andet sæt da det gik op for ham at der nok var en grund til at han lavede så mange fejl. Pludselig kunne han høre en let fløjten vandet til æggene kogte. 0-6 0-6.

På bane 2 spille Martin mod deres anden single. Lige pludselig var der ingen der kunne genkende vores spiller på bane 2 indtil det gik op for os at Martin havde taget kasketten af – dette er aldrig sket før. Han hævdede at han var ved at koge over men slæbte lige sejren hjem 0-6 1-6 og dette på trods af at hans modstander havde prøvet at psyke ham ved at holde et 15 minutter langt foredrag om bananens fantastiske egenskaber som energi.

På bane 3 var Steffen i gang mod deres 3. single. Steffen har desværre været lidt for lang tid i selskab med Søren Degn dette resulterede i at hele første sæt blev spillet med en underskruet forhånd hvilket var guf for hans modstander. Andet sæt kom den velkendte topspundne forhånd frem igen hvilket gav et par partier. På trods af mange lige partier måtte Steffen se sig slået 6-0, 6-2.

På bane 4 spille Gitte og Pia damedouble. Kampen var mere jævn end resultatet viser. Desværre var modstanderne lige en tand mere sikre end Pia og Gitte men næste gang er rusten slebet af. 6-2, 6-2 til Greve.

Stillingen var nu 2-3 til os før anden runde.

Ronni og Læbo havde brugt tiden på at få fin justeret deres mængde af smertestillende medicin så de var klar til at peake på det rigtige tidspunkt.

Ronni og Henrik spillede på bane 1. Der var kort proces 0-6, 1-6 til Brøndby.

Anne spillede på bane 3 og her skulle rusten også lige bankes af. Anne tabte første sæt 6-2 men tog andet sæt suverænt 2-6. Så nu var det supertiebreak. Anne kom dårlig fra start og var bagud 9-4 inden spillet igen begyndte at køre desværre gik den kun til 9-7 så fik Grevespillere det sidste point.

Nu var stillingen 3-4 og Carsten og Læbo skulle vinde den sidste kamp hvis Brøndby skulle hive en sejr hjem.

Første sæt gik til Brøndby 3-6 godt hjulpet af Greve spilleren som Steffen havde spillet mod åbenbart havde valgt at lægge alle sine første server mod Steffen hvorfor han lavede et hav af servefejl og han var kompromisløs så det blev han ved med i hele kampen. Selvfølgelig totalt presset af de skrækindjagende servereturneringen der kom tilbage fra Carsten og Læbo.

Andet sæt svingede helt anderledes. Btk kom foran 1-3 for derefter at komme bagud 5-3 for så igen at komme foran 5-6. Det endte så i en tiebreak. Da det var den sidste kamp og spændingen var ulidelig var begge holds mandskaber samlet for at bakke op om deres spillere. Båret frem af støtten fra holdkammeraterne hev Carsten og Læbo en sejr hjem 5-7 i tiebreaken.

Slutresultat 3-5 til BTK.

Dejlig med en sejr i den første kamp det giver blod på tanden nu kan Faxe bare komme til Brøndby så skal de få baaaaaaaaaaaaaaaaank.


 

 

 

 

Få fordelagtige priser på tennisudstyr hos Transocean Sport, ved at bruge Portalen

for mere info. se under NYT


NB! Rabatordning på maling fra Flügger NB!

Du kan nu få 20% rabat på maling fra Flügger.

Se under menupunktet NYT.