NB!  Nu er det tid til at betale for fast time i hallen  NB!

Det er nu muligt at gå ind under menupunktet HALLEN og derefter BETALING AF FASTE TIMER. Her finder du en oplistning af de faste haltimer. Søg ned i rækken og find din tid. Herefter trykker du på tilmeld.

Banen skal være betalt inden den 13/9, da den ellers fritstilles.Så blev årets klubmesterskaber 2023 afviklet.

Årets klubmestre blev som følger:

     

Herre Single A-Række: Philip Werge 

 

Herre Double A-Række: Philip og Hebrik

Mix Double A-Række: Thomas og Maria

B-Række Mix Double: Mariann og Søren

Herre Double C-Rækken: Allan og Egon

Dame Double C-Rækken: Gitte og Lisa

Mix Double C-Rækken: Lotte og Uffe


Junior Single: Jonathan


Junior Double: Munachiso og Jachimooa


Vil du se flere billeder fra klubmesterskaberne, så skal du ind under Galleri.Divisions turnering i Glostrup.

Glostrup indbyder igen i år til deres turnering. Det er en meget  god mulighed for dem der har lyst til at prøve at spille mod nogle andre end dem man altid spiller med. Jeg vil foreslå at dem der har lyst  kontakter Per Rødgaard ( se nedenstående) for at finde ud af hvilket  niveau man skal stille op i. God fornøjelse - Læbo

Er du interesseret, så få mere info under menupunktet Eksterne turneringer, som du finder under menupunktet Senior.

Årets BTKér

I år gik prisen til John Kiertzner.

John har i et par år været den usynlige person, der sørger for at der altid er rene håndklæder og viskestykker i køkkenet. Han sørger for at der altid er kaffe, og andre fornødenheder. Alt sammen noget der bare tages for givet, men som bestemt ikke er det.

Stort tillykke til John.
Du kan finde det sidste nyhedsbrev under NYTDu finder en liste over årets BTK aktiviteter 

under menupunktet BTK 2023

og


Til klubbens ildsjæle.

Brænder du for at give en hånd med i klubbens arrangementer, så gå ind under menupunktet aktivitetskatalog som du finder under menuen BTK. Her finder du et katalog over aktiviteter hvor en hjælpende hånd er meget velkommen.Så har vi igen haft besøg på terrassen.

15/9 kl. 15.52 var der nogle unge mennesker der synes at vores borde og stole var til fri afhentning.
Grøn arbejdsdag på anlægget

I dag 3. september mødtes en gæv forsamling af frivillige for at give vores dejlige anlæg en gedigen opfriskning.
Der blev virkelig arbejdet igennem - og jeg tror det er flere år siden at vi har haft så flotte baner op til klubmesterskabet - TAK og applaus for den store indsats!????
Efter en velfortjent bid brød og forfriskning på klubbens regning spillede vi 2 runder double for at spille de fine baner ind - og sikke en fornøjelse det var ????
Igen - tak til alle hjælpere for en god indsats og en hyggelig eftermiddag på anlægget.

På bestyrelsen og medlemmernes vegne
Niels


+40 holdet afsluttede sæsonen på fremragende vis i Roskilde

 

Ikke mange havde regnet med en 8-0 sejr i Roskilde mod rækkens mest suveræne hold og det kan man selvfølgelig godt forstå. Vi startede på Roskildes meget hyggelige anlæg med Morten, Niels og Ronni i de 3 singler (herrer) og Anja og Gitte i damedoublen. Alle spillede fremragende og fuldt koncentreret og fik vist Roskilde hvor skabet skulle stå. Flere spillede langt over evne som lover godt for fremtiden og næste sæson.  Der gik lidt snak i krogene på anlægget om vi havde været lidt for kreative med vores holdopstilling, men sådan er det nok bare nogle gange når det går godt.  I næste runde skulle Anne spille damesingle, Læbo og Kirsten mix, mens Morten og Niels spillede 1. herredouble og Ronni og Søren 2. herredouble. Alle havde noget at leve op til efter de 4 flotte første kampe, og flere var i starten lidt tynget af presset, men i alle 4 kampe fik vi igen fortalt Roskilde hvad vi tennisspillere fra Vestegnen er lavet af. Imponerende. Det overraskende resultat i Roskilde gjorde, at vi sluttede sæsonen flot af og blev dermed nr. 5 i rækken. Godt gjort og tak til alle for endnu en hyggelig sæson med godt spil og ikke mindst hyggeligt samvær.

 

1.    HS Morten 4-6 / 0-6

2.    HS Niels 2-6 / 1-6

3.    HS Ronnie 2-6 / 4-6

DS Anne 0-6 / 2-6

DD Anja+Gitte 1-6 / 1-6

MIX Læbo+Kirsten 3-6 / 2-6

1.    HD Morten+Niels 6-3 / 6-4

2.    HD Ronni+Søren  6-0 / 6-0

 

MHV Søren

        HYG - Ind

Som I sikkert ved har vi hyg-ind onsdag kl 19-21 og søndage kl 16-18 hvor alle klubbens motionister og nye medlemmer kan deltage og få en hyggelig stund samt en introduktion til klubben for de nye medlemmer.

I år vil klubben ifm. hyg-ind om søndage kunne tilbyde at man får lov at bruge boldmaskinen så man kan få nogle repetitioner af slag der lige skal finpudses forudsat at der ikke er så mange til hyg-ind at det ikke er hensigtsmæssig.

Derudover kan nybegyndere melde sig til Niels Hedebo (mail.: nielsogrikke@gmail.com ) hvis man har et ønske om en instruktion til de forskellige slag - så vil han prøve at arrangere en introduktionstime om søndagen med en af vores instruktører (det kræver dog minimum 3- 4 tilmeldte).

Ellers kan bestyrelsen kun opfordre til at deltage ved hyg-ind.


De Bedste hilsener

Bestyrelsen