Kære alle, 

  

Så fik vi skudt januar til hjørne med et brag af en sports søndag.

Først en super finale i Australien Open??, hvor der blev spillet ”sublimt tennis” (citat Michael Mortensen), og så ikke mindst en forrygende håndhold kamp, hvor Danmarks håndboldherrer kunne tage mesterskabet hjem for 3. gang. Så flot??

 

Og fra vores egen lille andedam, så har klubben fået et lille bitte nyt medlem, da Signe og Emil har fået en dejlig lille datter, Anna, her i begyndelsen af året. Rigtig hjertelig tillykke og vi glæder os til at se jer alle 3 snart.


Fredagsbar d. 20.1.

Fredag d. 20.1. afholdt vi fredagsbar for første gang, og vi var lidt spændt på, hvor mange der ville komme.

Men det havde vi ikke behøvet, for der kom rigtig mange denne fredag aften for at få et godt glas øl eller vin og en snak. Det var virkeligt hyggeligt.

Så det gør vi igen - sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag d. 17. marts, hvor vi udover at købe lidt specialøl også køber lidt spændende vine.
Generalforsamling d. 28.2.

Februar måned er en dejlig kort og stille måned, hvor der ikke sker så meget. 

Dog har vi generalforsamling tirsdag d. 28.2. kl. 18,30, hvor vi starter med generalforsamlingen og bagefter byder klubben på et par stykker smørrebrød og drikkevarer.

I får selvfølgelig en indkaldelse i jeres mail, hvor I kan tilmelde jer generalforsamlingen under Event, men igen kan I sætte kryds i kalenderen allerede nu, så I ved, hvad I skal den tirsdag.


Kasserer posten

Vi har desværre stadig en udfordring vedr. kassererposten, som vi skal have løst i løbet af dette år. Vi skal have fundet en ny kasserer, så hvis én af jer godt kunne tænke sig at løfte denne opgave for klubben, så kontakt Mikael Læbo, og han vil tage imod jer med åbne arme. Håber februar måned bliver en dejlig vintermåned. Og når den er slut, så er det forår????.


Pas godt på jer selv, og vi ses til generalforsamlingen d. 28.2. 

  

Hilsner 

BTK’s bestyrelse